Informatie

Verzending: 

Verzending is mogelijk, hier komt 6 euro voor een doosje met tracking bij binnen België. Verzending boven de 55 euro is gratis. Ook kan er gekozen worden voor lokale levering, dit voor 2 euro. 

Reken op 14 werkdagen na plaatsing bestelling. De levertijd kan natuurlijk altijd vervroegd worden afhankelijk van de drukte op dat moment. Dit omdat alles met de handgemaakt wordt en ingepakt wordt. 

 

Informatie omtrent de juwelen:

De juwelen zijn GEEN echt goud of zilver, dit is ook te merken aan de prijsklasse.  

De juwelen zijn stainless steel, dit wilt zeggen dat ze nikkelvrij zijn. Natuurlijk is iedereen zijn/haar huid anders en kunnen er sommige mensen toch reageren op deze materialen.

Heb je last van gevoelige oren? Probeer oogzalf of vaseline aan te brengen voor je de oorbellen draagt, ga nooit slapen met oorbellen om wondjes te voorkomen. Je oorbel gaatjes regelmatig ontsmetten is ook aan te rade, zeker bij gevoelige oren.

Verkleuren je juwelen? Op mijn pagina kan je een 'poetsdoekje' kopen om je juwelen terug te laten glanzen, zowel voor zilver als goud. Bewaar de juwelen altijd op een vochtvrije ruimte zoals een slaapkamer, dus nooit op een badkamer want vocht laat de juwelen oxideren. 

Als de juwelen loskomen of stuk gaan mogen jullie mij altijd op de hoogte brengen via mail, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. 

Tips om je juwelen langer mooi te houden zijn de volgende; verwijder juwelen tijdens het douche of sporten, doe de juwelen pas aan nadat je body lotion/ parfum of haarlak gebruikt hebt en bewaar de juwelen op een vochtvrije ruimte (bv. Slaapkamer).