Levertijden/ verzendtijden en onderhoud van onze producten

Informatie omtrent afhaal, verzending en levering: 

Wij hebben geen fysieke winkel, enkel een webshop (online winkel). Dus wij hanteren verzending en afhaal. 

Afhaal van bestelling
als je bestelling klaar is wordt er een mail gestuurd voor afhaal. Let op, afhaal kan ENKEL na afspraak. Je kan een afspraak maken via mail (info@eliahomemade.be) of via sociale media (Facebook en instagram) of via sms (0497/07 77 05). 

Verzending: Verzending is mogelijk, hier komt 6,50 euro voor een doosje met tracking (ikzelf betaal meer voor jouw pakje) bij binnen België. Verzending boven de 60 euro is gratis. 

Levering: Reken op 14 werkdagen na plaatsing bestelling. De levertijd kan natuurlijk altijd vervroegd worden afhankelijk van de drukte op dat moment. Dit omdat alles met de handgemaakt wordt en ingepakt wordt. Als de levertijd langer duurt dan brengen wij jou op de hoogte, dit kan altijd voorvallen bij drukte op de webshop. Heb je jouw bestelling dringend nodig voor een bepaalde gelegenheid, gelieve dit dan via mail of bericht te melden zodat wij kunnen bepalen of dit mogelijk is.  Dankjewel voor je begrip hiervoor. 

 

Informatie omtrent de juwelen:

De juwelen zijn GEEN echt goud of zilver, dit is ook te merken aan de prijsklasse.  Ze zijn goud of zilverkleurig. 

De juwelen zijn stainless steel, dit wilt zeggen dat ze nikkelvrij zijn. Natuurlijk is iedereen zijn/haar huid anders en kunnen er sommige mensen toch reageren op deze materialen. Er is nu een kleine titanium collectie, dit zijn kleine oorstekers (grijze - glanzende kleur) en deze zijn 100% anti- allergeen. 

Heb je last van gevoelige oren? Probeer oogzalf of vaseline aan te brengen voor je de oorbellen draagt, ga nooit slapen met oorbellen om wondjes te voorkomen. Je oorbel gaatjes regelmatig ontsmetten is ook aan te rade, zeker bij gevoelige oren.

Verkleuren je juwelen? Op mijn pagina kan je een 'poetsdoekje' kopen om je juwelen terug te laten glanzen, zowel voor zilver als goud. Bewaar de juwelen altijd op een vochtvrije ruimte zoals een slaapkamer, dus nooit op een badkamer want vocht laat de juwelen oxideren. 

Als de juwelen loskomen of stuk gaan mogen jullie mij altijd op de hoogte brengen via mail, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Tips om je juwelen langer mooi te houden zijn de volgende; verwijder juwelen tijdens het douche of sporten, doe de juwelen pas aan nadat je body lotion/ parfum of haarlak gebruikt hebt en bewaar de juwelen op een vochtvrije ruimte (bv. Slaapkamer). Doe je dit niet? Dan kan ik niet garanderen dat de juwelen mooi blijven. 

Om ervoor te zorgen dat je jouw oorbellen niet verliest is het aan te raden om beide oorbel knopjes te dragen (zilver-goud- zwart of rosé MET siliconen dopje) en de juiste knopjes bij je oorbel te bewaren want niet alle knopjes passen even goed op de oorbellen.

Informatie omtrent gepersonaliseerde producten 

Bij bedrukking van textiel steken we er altijd een wasvoorschrift bij om je product zolang mogelijk mooi te houden. Hanteer je deze wasvoorschriften niet? Dan kunnen wij niet garanderen dat je product lang mooi blijft.

Gepersonaliseerde artikelen (bedrukking - stickers- borduring) kunnen NIET geretourneerd worden. Lees je bestelling altijd goed na op de correcte schrijfwijze.

Heb je graag een eigen gekozen lettertype of een totaal ander design dan dat wij voor opstellen? Dan kan je ons altijd een mailtje sturen (info@eliahomemade.be) en dan bekijken we samen om dit mogelijk is.